Skip to main content

Ντο ρε μι... παίζω με τη Μουσική!

Διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή παιδιών, γονέων, νηπιαγωγών και μουσικών από το Εθνικό Ωδείο Χολαργού.

Ντο ρε μι... παίζω με τη Μουσική!

Στην μαγευτική χώρα της Μουσικής ζούνε  οι οικογένειες των μουσικών οργάνων:  πνευστά,  έγχορδα, πλήκτρα  και  κρουστά,  ξακουστοί μουσικοί, ο  σοφός μαέστρος  κύριος Αβάντι και τα ξωτικά: Presto, Allegro, Andante, LargoΜια μέρα συνέβη  κάτι τρομερό. Χάθηκαν τα όργανα της ορχήστρας  και μαζί τους και οι μουσικοί.

Τα είχε κλέψει ο Φάλτσος Μουσικάντης!!Ο κος Αβάντι ήταν απαρηγόρητος. Τα ξωτικά(νηπιαγωγοί) μαζί με τις Νότες (παιδιά & γονείς) αναλαμβάνουν δράση.  Αναζητούν τα χαμένα μουσικά όργανα και τους μουσικούς σε απίθανα μέρη: στο δάσος, στο ποτάμι, ανάμεσα στ΄αστέρια, το φεγγάρι,  και τους  κομήτες,  στη ζούγκλα, μέσα σε μια ποντικότρυπα  μέχρι και στη μάχη που διεξάγεται πάνω σε μια  σκακιέρα!! Και τα καταφέρνουν. Κάθε μουσικό όργανο επιστρέφει στην οικογένειά του!!

Η εκδήλωση αποτελεί κομμάτι του project  «Ο μαγευτικός κόσμος της Μουσικής». Τον Ιούνιο 2012 τα παιδιά παρουσιάζουν  και τη  θεατρική παράσταση «Παρέα με τα άστρα στης μουσικής τα κάστρα». 

Στοιχεία εκδήλωσης

  • Πληροφορίες
    Κυριακή 20 Μαΐου 2012
    Εθνικό Ωδείο Χολαργού. Αετιδέων 8Α Χολαργός

Δείτε επίσης...