Skip to main content

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΓΗ

Διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου στο πλαίσιο του project «Αγαπητή Γη» που διεξάχθηκε κατά το σχ. έτος 022-023                            Βιντεοσκόπηση του θεατρικού παιχνιδιού και αποστολή στους γονείς.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΓΗ

Τα ζώα, που κατοικούνε στη ελιά τσακώνονται. Καθένα θέλει το δέντρο να είναι μόνο δικό του σπίτι. Η ελιά οργανώνει συνέλευση πολυκατοικίας για να βρεθεί λύση και να σταματήσουν οι τσακωμοί. «Κάθε ζωάκι μπορεί να διαλέξει στα κλαδιά ή στον κορμό ή στις ρίζες μου να φτιάξει μια άνετη φωλιά!» συμβουλεύει η ελιά τα ζώα.

Η συνέλευση των ζώων διακόπτεται από τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι κόβουν την Ελιά. Τα ζώα που κατοικούν στο δέντρο χάνουν το σπίτι τους. Απελπισμένα στέλνουν μήνυμα στη Γη για να τα βοηθήσει:

«Αγαπητή Γη, βοήθεια!!                                                                                                                                                                                                     Οι άνθρωποι τα θέλουν όλα δικά τους. Καταστρέφουν  και χαλάνε τα δέντρα. Τα ζώα μένουν δίχως σπίτι. Ήρθε η ώρα να τους σταματήσουμε. Σε παρακαλούμε να βρεις λύση. Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν πως η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!

Με εκτίμηση η φίλοι σου τα ζώα!»

Στοιχεία εκδήλωσης

  • ΝΗΠΙΑ - ΠΡΟΝΗΠΙΑ
    ΤΡΙΤΗ 31/1/023 ώρα 10.30 – 12.00
    Γελαστό Πορτοκάλι
  • προ προ νήπια
    ΤΕΤΑΡΤΗ 1/2/023 ώρα 10.30 – 12.00
    Γελαστό Πορτοκάλι

Δείτε επίσης...